16 oktober 20.30u Info-avond: Hoe bereid ik mijn huis voor op gasloos wonen?

16 Oktober vanaf 20:15

Hoe bereid ik mijn huis voor op gasloos wonen?

Eén ding is zeker: in 2050 kun je geen gas meer gebruiken. En dat betekent nogal wat: Hoe verwarm jij jouw huis? Hoe kom je aan warm water? Je doet er goed aan om je er op voor te bereiden. En wellicht wil je dat nu al doen omdat je bijvoorbeeld verbouwingsplannen hebt, je oude CV-ketel aan vervanging toe is of je wilt gewoon nu al stappen maken zetten richting een gasloze woning. Gasloos wonen betekent niet alleen een waardestijging van je huis, maar je maakt zo ook een comfortabel huis.

Roelof Krijgsman (Betuwe Energie Advies) komt het  bijna wekelijks tegen: mensen weten dat ze ooit van het gas af moeten, maar zien er tegenop om zich erin te verdiepen. Krijgsman: ”En dat is ook niet zo verwonderlijk. Het is voor velen complexe en onbekende materie, maar ja, je ontkomt er niet aan. Daarom hebben wij besloten om een avond te organiseren waarmee we huiseigenaren op weg helpen naar een gasloze woning.”

Op deze info-avond kun je onder andere praktijkvoorbeelden zien, krijg je kennis over de gasloze verwarmingssystemen en inzicht in de consequenties die het heeft voor jouw eigen huis. Vergeet niet tekeningen of foto’s van jouw  woning mee te nemen, die worden direct besproken.

Meer informatie en aanmelden (verplicht)